Sistema de gestió integral per a Agències de Viatges

És un sistema de Gestió per Agències de Viatges, desenvolupat segons les directrius i criteris professionals de l’ACAV, per l’empresa de serveis informàtics Diurnus.

La tecnologia utilitzada en el ACAVnet està basada en el potent i robust Sistema de Gestió Integral per a Agències de Viatges, Wintour.

ACAVnet s’ofereix en modalitat hosting a les nostres agències associades fins a set usuaris amb la finalitat que puguin resoldre de manera senzilla i eficaç la seva gestió i puguin concentrar-se al màxim en el seu negoci.

Utilitza l’avançada tecnologia de Base de Dades del MSSQL Server instal·lada en servidors multi-processadors d’última generació i amb sistemes d’emmagatzematge redundants.
Les comunicacions es realitzen a través de línies ADSL amb Serveis de Terminal Server, utilitzant algoritmes de compressió i encriptació de Dades, per aconseguir màxim rendiment i seguretat.

Possibilitat de definir entorns multi-oficina, treballant “on-line” simultàniament en una mateixa base de dades, i pot ubicar les funcions de venda, administració o direcció en qualsevol de les Oficines.

-Preus: La llicència d’ús del programa és gratuïta per a associats a ACAV. Un pagament mensual cobreix les despeses d’allotjament i manteniment d’acord amb el nombre de Terminals / Usuaris contractats per cada Agència.

-Alta i Contracte: Alta del servei en menys de 24h. Formació a càrrec de Diurnus. Cal signar un contracte de serveis entre l’Agència i Diurnus per garantir la confidencialitat de les Dades, el compliment de la llei de Protecció de Dades i el funcionament del Servei.

-Serveis inclosos:

  • Accés il·limitat ACAVnet amb els Serveis de Terminal Server.
  • Servei d’Assistència telèfonica, per l’atenció de consultes relacionades amb la utilització de ACAVnet.
  • Sempre tindrà l’última versió actualitzada d’acord amb les directrius d’ACAV.
  • Compte de correu per cada agència en el domini de ACAVnet, per facilitar l’assistència tècnica, transferència de fitxers, etc.
Cloud services: Serveis de Rerserva Web integrats amb un sistema d’informació dels clients (CRM) Serveis de notificació a través d’emails / sms Compatibilitat amb els navegadors més habituals